Nokia 6.2, Snapdragon 632 ve Ekran İçi Ön Kamera ile Bu Ay Gelebilir

HMD Global, bu ay yeni bir orta seviye akıllı telefon modeli duyurabilir. Nokia 6.2 akıllı telefon, ekran ön kamera deliği ve Qualcomm Snapdragon 632 yonga setine sahip olacak.

HMD Global'in Nokia markası altındaki yeni orta seviye akıllı telefonu Nokia 6.2, ön kamera için bir ekran deliği ve Qualcomm Snapdragon 632 yonga seti ile çok yakında resmi olarak duyurulabilir. 

Nokia 6 serisinin ilk modeli 2017 yılında piyasaya sürüldü ve bir yıldan biraz daha fazla bir süre sonra mevcut Nokia 6.1 ile güncellendi. Şimdi, @Nokia_Leaks Twitter hesabında verilen bilgilere göre, güncellenmiş yeni bir model piyasaya çıkmaya hazır. 

Nokia 6.2 veya Nokia 6 2019 adıyla piyasaya sürülmesi beklenen akıllı telefonda, ön kamera için delik bulunan 6,2 inç ekrana yer verileceği iddia ediliyor. Akıllı telefonun tasarım özelliklerinin ise Nokia 8.1 Plus adıyla piyasaya çıkacağı iddia edilen cihazla benzerlik göstereceği belirtiliyor. 

Cihaz 4 GB veya 6 GB RAM ile birlikte Qualcomm Snapdragon 632 yonga setine sahip olacak. Dahili depolama alanı ile ilgili şimdilik herhangi bir bilgi yok ancak büyük olasılıkla 64GB olacağı tahmin ediliyor. Telefonun Zeiss ile ortaklaşa oluşturulan bir çift 16MP arka kameraya ve Nokia OZO ses teknolojisine sahip olması bekleniyor. 

Yazılım tarafında ise Nokia 6.2 akıllı telefonun Android One programının bir parçası olması ve Android 9 Pie işletim sistemi ile birlikte piyasaya çıkması bekleniyor. 

Kaynağa göre, Nokia 6.2'nin Ocak ayı sonları ile Şubat ayının başları arasında piyasaya sürülmesi planlanıyor. Cihazın öncelikle Çin pazarında satışa sunulması ve daha sonra Avrupa ve Kuzey Amerika pazarına gelmesi bekleniyor. 

Whatsapp