Nokia 6.1 Plus Android 9 Pie Beta Güncellemesi Yakında Dağıtılacak

HMD Global yetkilisinden gelen yeni bir açıklamaya göre bugün itibariyle Nokia 6.1 Plus kullanıcıları Android 9 Pie beta güncellemesi için kayıt oluşturabilecekler.

Nokia'nın sahibi HMD Global bildiğiniz üzere Android 9 Pie işletim sistemi ilk duyurulduğu zamanlar piyasadaki bütün cihazlarını Android 9 Pie sürümüne güncelleyeceğine dair bir söz vermişti. Bu sözünde şuana kadar duran firma her ne kadar erken vermese de güncellemeleri yavaş yavaş cihazları için sunmaya devam ediyor. İlk olarak Android One kapsamında yer alan Nokia 7 Plus için kararlı sürüm Android Pie güncellemesini piyasaya süren firma şimdi ise Nokia 6.1 Plus modeli için Android 9 Pie güncellemesini sunmaya hazırlanıyor.

HMD Global daha önce yaptığı bir açıklamada Ekim ayı içerisinde Nokia 6.1 ve 6.1 Plus için Android 9.0 güncellemesinin OTA üzerinden sunulacağını belirtmişti. Bu iki cihazın ardından da Nokia 8 ve Nokia 8 Sirocco modellerinin Android 9 Pie güncellemesini alacağı açıklanmıştı.

Şimdilik kararlı sürüm yerine bir beta programı başlatan Nokia dileyen kullanıcılara beta programına katılma imkanı sunuyor. Bu sayede sizde Android 9 güncellemesini Nokia 6.1 Plus modelinde herkesten önce deneyebilir ve mevcut hataları şirkete bildirerek daha sorunsuz bir işletim sistemi güncellemesinin oluşturulmasına katkı sağlayabilirsiniz.

Android One kapsamında yer alan Nokia 6.1 Plus modelini kullanıyorsanız sizde bugün itibariyle Android 9 Pie beta güncellemesi için BURAYA tıklayarak kayıt olabilir ve güncellemeye sahip olacak ilk kişilerden bir tanesi olabilirsiniz.

Snapdragon 636 işlemciyle beraber duyurulan Nokia 6.1 Plus bu ay yapılacak olan beta programın ardından çok geçmeden kararlı sürüm Android 9 güncellemesini OTA üzerinden bütün varyantlar için alacaktır.

Whatsapp