Nokia 6.1 İçin Eylül Ayı Güvenlik Güncellemesi Yayınlandı

Nokia'nın piyasaya sunduğu orta seviye cihazlardan Nokia 6.1 için Eylül 2018 tarihli en güncel Android güvenlik yaması OTA üzerinden dağıtılmaya başladı.

Nokia cep telefonlarının mevcut üreticisi olan HMD Global, akıllı telefonlarına zamanında yazılım güncellemelerini sunma konusunda oldukça iyi işler çıkarıyor. Saf Android arayüzü ve birçok cihazında kullandığı Android One sayesinde firma güncelleme konusunda müşterilerini memnun etmeyi başarıyor.

HMD Global tarafından OTA üzerinden dağıtılmaya başlanan Nokia 6.1 güncellemesi genel hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmelerinin yanı sıra Eylül ayı güvenlik yaması ile de cihazınızı çok daha güvenli bir hale getirecek. Yaklaşık 81.7 MB civarında boyuta sahip olan güncelleme şuanda Almanya, Hindistan ve Birleşik Arap Emirliklerinde bulunan Nokia 6.1 cihazlarına dağıtılıyor.

Diğer pazarlarda bulunan kullanıcılar henüz güncellemeyi almadı. Yakın zamanda firmanın diğer ülkelerde de aynı güncellemeyi OTA üzerinden dağıtmasını bekliyoruz. Güncelleme geldiğinde mutlaka cihazınızda en az %50 civarında şarj olduğundan emin olun. Ayrıca mümkün olduğunda güncellemeyi WiFi bağlantısını kullanarak indirmeye özen gösterin.

Ülkemizde satışlarını resmi olarak sürdüren Nokia markası bildiğiniz üzere piyasaya sunduğu tüm modelleri ülkemize getirmiyor. Nokia 6.1'de ne yazık ki Türkiye'de satılan modeller arasında yer almıyor. Eğer başka ülkelerden alınan bir Nokia 6.1 kullanıyorsanız cihazınızın ayarlar menüsünden sistem güncellemelerine girerek en yeni güncellemenin cihazınıza gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz.

Whatsapp