Nokia 6 Yeni Güncelleme Almaya Başladı

Nokia 6 modeli için Kasım ayı Android güvenlik yaması bulunan yeni bir sistem güncellemesi dağıtılmaya başlandı.

Orta seviye özellikleri ile kullanıcıların beğenisine sunulan Nokia 6 modeli yeni bir sistem güncellemesi almaya başladı. Yeni dağıtılan güncelleme dünya üzerinde bulunan bütün Nokia 6 modelleri için kademeleri olarak dağıtılacaktır. Güncellemenin değişiklik listesine baktığımız zaman bazı arayüz geliştirmeleri ve sistem kararlılığı değişikliklerinin bulunduğunu görüyoruz.

00WW_3_72A yapı numarasını taşıyan Nokia 6 güncellemesi yaklaşık 149MB civarında bir boyut ile OTA üzerinden dağıtılıyor. Görünüşe göre güncelleme aynı zamanda en son piyasaya sürülen aylık Android güvenlik yaması olan Kasım ayı Android güvenlik yamasını cihaza getiriyor. Bunun dışında, yayınlanan değişiklik listesi haricindeki diğer değişiklikleri bilmiyoruz.

Bu güncelleme ne yazık ki Nokia 6 için Android 8.0 Oreo güncellemesi değil, bu yüzden çok fazla heyecanlanmayı gerektirecek bir güncelleme olmadı. Nokia, Nokia 6 ve Nokia 5 için Android 8.0 Oreo beta programını geçtiğimiz günlerde başlatacağını söylemişti fakat Oreo beta programını henüz başlatmadı. Şirket geçtiğimiz günlerde son testleri gerçekleştirilen Nokia 8 Android 8.0 Oreo güncellemesini tüm Nokia 8 modelleri için dağıtmıştı.

Eğer sizde Nokia 6 kullanıyorsanız ve bu güncelleme cihazınıza geldiyse hemen yüklemenizi öneriyoruz. Güncellemeyi indirmeden önce, telefonunuzda en az %50'den fazla şarj olduğundan emin olun. Cihazınızın sorunsuz çalışan bir kablosuz ağa bağlı olduğundan emin olun. Aksi halde internet paketiniz yoksa mobil veri tüketimi sebebiyle faturanıza ek ücretler yansıtılabilir.

Whatsapp