Nokia 6 (2018) 'in Görüntüleri TENAA Listesine Eklendi

Nokia 6 (2018) hakkı daki detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. TENAA üzerinde listelenen Nokia 6 (2018) sayfasına şimdi de akıllı telefonun görüntüleri eklendi.

Çok kusa bie zaman önce sizlerle Nokia 6 akıllı telefonun halefi olacak cihazın, Çin'de piyasaya çıkmadan önce geçmesi gereken sertifika kurumu TENAA üzerinde ortaya çıktığının bilgisini vermiştik. Biz bu haberi sizlerle paylaştığımız sırada, Nokia 6'nın TENAA listesinde görüntüler yok ancak şimdi Çin düzenleyici kurumu telefonun listesine görüntülerini de ekledi. 

Nokia 6 (2018) akıllı telefon 18:9 en boy oranına sahip bir ekranla gelecek. Cihazın ön tarafında parmak izi okuyucu görünmüyor. Zira parmak izi okuyucu 18:9 ekran nedeni ile daralan çerçevelerini de etkisi ile arka tarafa, kamera ünitesinin altına taşınacak. 

Akıllı telefon tek bir kameraya sahip ve kamera ünitesi, Nokia 5'in uzun kamera sistemine benzeyecek. Üstte ve altta ayrı anten bantları bulunuyor ve kamera ünitesinin çevresinde turuncu renkli bir şerit dikkat çekiyor.

Telefonun yüzünün büyük bir bölümü 18:9 ekran tarafından işgal ediliyor olsa da, kulaklık, selfie kamera ve üst kısımdaki Nokia logosu için yine de yer kalmış. Görüntülerde, daha uzun boylu bir ekranın ysnında, ince yan çerçeveler de görülüyor. Telefonun nasıl bir malzemeden üretildiğini bu görüntülerden anlamak çok zor ancak büyük olasılıkla aynı alüminyum malzemeden üretilecek. 

Whatsapp