Nokia 5'in 3GB RAM Versiyonu Bugün Piyasaya Çıkıyor

HMD, orta seviye akıllı telefonu Nokia 5'in 3GB RAM'e sahip versiyonunu bugünden itibaren piyasaya süreceğini duyurdu.

HMD Global'in ilk Android akıllı telefon modellerinden biri olan Nokia 5, bu yılın Temmuz ayında satışa sunulmultu ancak bu cihaz için sadece 2GB RAM seçeneği mevcut olmuştu. 

Mat-Siyah ve Temperli Mavi renklerden oluşan Nokia 5'in yeni versiyonu, Hindistan merkezli perakende devi Flipkart tarafından bu gece Hindistan'da satışa sunulacak.

Yeni Nokia 5 akıllı telefon versiyonlarının fiyatlandırmasına gelirsek, cihaz Hindistan'daki ilk satışa çıkış fiyatından 1,800 INR (yaklaşık 27$ ) daha düşük olan 13,499 INR (yaklaşık 210$) fiyat etiketine sahip olacak. Bu arada kampanyalar dahilinde bazı kredi kartları için ve program üyeleri için bazı ekstra indirimler de olacak. 

Yeni modelin RAM kapasitesinde bariz bir yükseltme olduğu görülüyor ancak dahili depolama alanı kapasitesinde br değişiklik yapılmıyor ve bu iki yeni Nokia 5 versiyonu 16GB dahili depolama alanı ile birlikte geliyor. HMD tarafından yapılan açıklamada, Flipkart'ın bu cihaza özel ayrıcalığının 14 Kasım tarihinde sona ereceğini ve bazı diğer perakende satış noktalarının da yeni versiyonun satışına başlayacağını belirtildi.

Whatsapp