Nokia 5 için Android 8.0 Oreo güncellemesi geldi

HMD Global tarafından satın alındıktan sonra yoluna emin adımlarla devam eden Nokia firmasının geliştirdiği 5 isili model bugün itibariyle Android 8.0 Oreo Beta güncellemsi almaya başladı.

Android eko sistemindeki başarısıyla birlikte adından söz ettiren Finlandiya merkezli Nokia firması, her yeni günde popülerliğini arttırmayı başarıyor. Kısa bir süre öncesinde Nokia 8 için Android 8.0 Oreo işletim sistemini yayınlayan firma, bugüne kadar tüm tanıttığı modeller için bu güncellemeyi zamanla yayınlayacağını açıklamıştı.

Bu bağlamda büyük bir merakla Nokia 5 isimli cihazlar için ne zaman Android Oreo 8.0 işletim sistemi güncellemesi yayınlanacağı beklenilirken, bugün resmi açıklama firmadan geldi.  Firmadan gelen açıklamaya baktığımızda tıpkı daha önce Nokia 8 güncellemesinde olduğu gibi Android Oreo işletim sistemi güncellemesi de ilk olarak Beta aşamasında kullanılmaya başlanılacak.

Nokia 5 modelinde bu güncelleme böylelikle test edilmiş olunacakken, cihazda yaratabileceği sorun ve hatalarında böylelikle üstesinden gelinecek. Bu güncellemeyi kesinlikle cihazlarınıza yüklemenizi öneren Finlandiya merkezli Nokia firması, Google tarafından yayınlanan son Android güvenlik güncellemesinin de cihazlara yüklü olarak geldiğini belirtiyor.

Eğer sizde Nokia 5 isimli bir cep telefonu modeli kullanıyorsanız, Android 8.0 Oreo Beta sürümünü cep telefonlarınıza indirmek için beta sürecine kayıt olmalısınız. Beta sürecine kayıt olmak için buradaki adresi ziyaret edebilirsiniz.

Whatsapp