Nokia 2 ne kadar dayanıklı?

Nokia tarafından giriş seviyesi için geliştirilen akıllı cep telefonu 2, JerryRigEverything stüdyolarında dayanıklılık testine tabi tutuldu.

Akıllı telefon sektöründe Android eko sisteminin gücünü ardına alarak yola koyulan Nokia firması, giriş seviyesi ile orta segment kullanıcıları için geliştirdiği modellerle son dönemlerde sıkça gündeme gelmeyi başarıyor. Artık amiral gemisi olarak tanımlanan üst segment içinde çeşitli modeller geliştirmeye başaran şirketin Kasım ayında lanse ettiği Nokia 2 modeline ait test videosu yayınlandı.

Yayınlanan videoda giriş seviyesinde olan Nokia 2 isimli cep telefonu ülkemizde 785 ₺ fiyat etiketiyle satışa sunulurken, yurt dışında ise alıcılarını 100 dolarlık fiyat etiketiyle bekliyor. Telefonda teknik özellik ve şıklığın yanı sıra dayanıklılığa da önem veren şirketin geliştirdiği cihazların üzerinde gerçekleştirilen testlere baktığımızda firmanın cihazlarının oldukça dayanıklı olduğunu görüyoruz.

Ünlü YouTube kanalındaki JerryRigEverything tarafından Nokia 2 modeli stüdyolarda konuk edilirken, bu testte telefonun ne kadar güçlü olduğu gözler önüne serilmiş oldu. Bu cihazın kasa ve ekranı çizilmelere karşı önemli bir dayanıklılık sergileyemezken, ısıya karşı dayanıklı, bükülme testindeki başarılı sonucu ve düşme testinde zarar görmeyen yapısı herkesi kendisine hayran bırakmayı başarıyor.

Cihazın dayanıklılı seviyesine baktığımızda firma tarafından geliştirilen en güçlü modellerden birisinin Nokia 2 modeli olduğunu söyleyebiliriz.

Whatsapp