Nike Midnight Fog Apple Watch Series 3'ü satışa sundu

Apple ve Nike ortaklığıyla birlikte geliştirilen Midnight Fog Apple Watch Series 3 isimli akıllı saatin satışları, bu ay sonu itibariyle başlıyor.

Giyilebir teknoloji pazarının bir numaralı ismi olarak karşımıza çıkan Apple, sektörde elde ettiği liderlik koltuğunu rakiplerine kaptırmak istemiyor. Bu alanda Nike ile olan ortaklığına devam eden Apple firması, iş ortaklığında LTE desteği sunan Midnight Fog Apple Watch Series 3 modelini sınırlı sayıda satışa çıkardı.


Nike tarafından kısa süre içerisinde satışa sunulacak olan Air VaporMax koşu ayakkabılarının şerefine hazırlanan bu LTE destekli Midnight Fog Apple Watch Series 3 modeli, hazırlanan 3. nesil Apple Watch modellerinden pekte farklı bir özellik içermiyor. Cihaz sadece farklı saat temaları ve Nike+ Run Club bağımsız antrenman uygulamasını içerirken, bir de tasarımsal olarak farklılığı bulunuyor.


Cihazda kullanılan kontrol tekerliği ana modele göre olup farklılık içerirken kırmızı renkte tasarlanmış. Öte yandan cihazın kayışları da Air VaporMax ayakkabısının üst kaplaması ile aynı havayı veren bir ürünle tasarlanmış. Daha çok Nike tutkunlarının dikkatini üzerine çekmeyi başaracak olan Midnight Fog Apple Watch Series 3 akıllı saatinin fiyat etiketinin ise 399 dolar olarak açıklandı.


Midnight Fog Apple Watch Series 3 isimli akıllı saat modelinin satışları ay sonu itibariyle Avrupa pazarında başlayacakken, Türkiye'deki Nike mağazalarının raflarında yer alıp almayacağı da bilinmiyor.

Whatsapp