NichePhone-S teknik özellikleri duyuruldu, 10 Kasım'da satışa çıkıyor

Ceplerinde taşıdıkları telefonu sadece metin mesajı göndermek, müzik dinlemek ve arama yapmak adına kullananlar için hazırlanan NichePhone-S'in tanıtımı gerçekleştirildi.

Japonya merkezli cep telefonu üreticisi olan NichePhone, neredeyse bir kredi kartı boyutunda olan cep telefonu NichePhone-S'in duyurusunu gerçekleştirdi. Kolay taşınabilirliğinin yanı sıra şık tasarımı ve hoş görünümüyle birlikte dikkatleri üzerine çeken bu cihaz, düşük fiyat etiketi ve içerdiği standart telefon özellikleriyle herkesi kendine hayran bırakacak.


Yazılım cephesinde Android 4.2 işletim sisteminin desteğini ardına ve bu sayede arayüzünde saat gösterimine izin veren cihaz, eski bir hesap makinesi gibi tasarlanmış. Bu cihaz ceplerinde koca ekranlı cihazları taşımayı sevmeyenler ve sadece müzik dinleyen, mesajlaşanlar ile arama yapanlar adına uygun olarak tasarlanmış.


Tam net bir bilgi olmamakla birlikte cihaza WhatsApp uygulamasının kurulumuna da izin verildiği söylenirken, müzik severler için kulaklık girişi yerini Bluetooth bağlantılı kablosuz kulaklık modelleri ön plana çıkıyor.


Oldukça düşük teknik özelliklere sahip olan cihazın ağırlığı 95 gramken, cihazın içerdiği tüm teknik detaylar hakkında elimizde net bir bilgi yok. İlk olarak Japonya'da 10 Kasım itibariyle satışa sunulacak olan bu telefon için belirlenen fiyat etiketi 88 dolar olarak karşımıza çıkarken, daha sonraki dönemlerde cihazın Avrupa pazarına gelip gelmeyeceği de bilinmiyor. Öte yandan firma NichePhone-S ile birlikte, sektörde çift telefon kullananların ilgisini üzerine çekmeyi amaçlıyor.

Whatsapp