Nexus Telefonları da Destekleyen Samsung Internet Tarayıcı, Google Play Store'da Ortaya Çıktı

Samsung'un Android cihazlar için hazırladığı yeni internet tarayıcısı, yakında zamanda Google Play Store'da kullanıma sunulabilir.

Mobil cihazlar için Samsung tarafından hazırlanan internet tarayıcı uygulaması yakın zamanda Google Play Store'da piyasaya sürüldü. Güney Kore merkezli şirket, tarayıcının diğer üreticiler tarafından piyasaya sürülen akıllı telefonlarda da kullanılması için şimdi yeni adımlar attığı görünüyor. 

Dahası, Samsung Internet beta'yı akıllı telefonlarına kuranlar, geliştiriciler tarafından eklenen en yeni özelliklere erken erişim sağlayacaklar. Ne yazıkki kullanıma henüz sunulan yeni tarayıcı, bir çok akıllı telefonla uyumlu değil. Samsung'un verdiği bilgiye göre, İnternet tarayıcı uygulaması Android 5.0 Lollipop ve üzeri tüm Samsung Galaxy ve Google Nexus akıllı telefonlarda çalışacak. Ancak henüz tüm ülkelerde mevcut görünmüyor. 

Bir beta sürümü olmasına rağmen, uygulama 360 video desteği olan ve kullanıcıların Gear VR kulaklık kullanmadan 360 derecelik videoları izleyebilmesine olanak tanıyan birçok ilginç özellik ile güçlendirilmiş. 

Samsung'un yeni internet tarayıcı uygulamasında ayrıca, Amazon'daki fiyatların karşılaştırılmasına olanak tanıyan Amazon Alışveriş Yardımcısı'nın yanı sıra resim içinde resim modu (picture-in-picture mode) da mevcut. 

Umarız, Samsung yeni internet tarayıcı uygulamasının kullanılabilirliğini arttırılabilir ve bu sadece diğer ülkelerdeki kullanıcıların da katılımıyla uygulamasında gelişmesi hızlandırılabilir. 

Whatsapp