Nexus 6P tasarımında yeni bir Huawei modeli TENAA'da ortaya çıktı

Huawei'nin yeni bir akıllı telefonu TENAA'da Nexus 6P tasarımı ile göründü...

Yükselişini farklı kategorilerde sürdüren Huawei, hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sene Eylül ayında sunulan Google'ın Nexus modellerinden bir tanesi olarak Nexus 6P'nin üretimini üstlenmişti. BU akıllı telefon tasarımı ile de oldukça ilgi görürken, şimdi de bu tasarıma oldukça benzer bir tasarım içeren yeni bir akıllı telefon TENAA'da ortaya çıktı.

Her ne kadar Çin'de sertifikasyon sürecinde TENAA'da ortaya çıkan bu yeni akıllı telefonun görselleri gelmiş olsa da ne yazık ki teknik özellikleri hakkında ise TENAA üzerinden gelen fazla bir bilgi mevcut değil.

Diğer taraftan iddialara göre bu yeni akıllı telefon Huawei'nin Mate S2 adındaki yeni akıllısı olabilir. Henüz kesin olmayan bilgilere göre de bu yeni cihaz 5.9" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip olacak. Ayrıca akıllı telefonun 4GB sistem belleğine sahip olacağı ve dahili veri kapasitesinin de 64GB olacağı kaydedilmekt.e

Huawei Mate S2 akıllı telefonun arkasında ise 16MP ya da 12MP kamera yer alacak. Ayrıca Selfie çekimler için ön kamerasının da 8MP olacağı ifade edilmekte. Bu yeni akıllı telefon ayrıca Google tarafından geliştirilen Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak.

Yeni cihazın gelecek ay içerisinde düzenlenecek olan etkinlikle resmi olarak duyurulacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor...

Whatsapp