Nextbit Robin akıllı telefonun yeni rengi kırmızı olacak.

Bulut tabanlı Nextbit Robin kırmızı giymeye hazırlanıyor...

Akıllı telefon pazarında her ne kadar Apple, Samsung, LG, Sony, Huawei, Xiaomi gibi global pazarın güçlü isimlerinden gelen cihazların hakimiyeti görünse de farklı özellikleri ile eşsiz olan bazı cihazlar da pazarda teknoloji meraklıları ile buluşuyor ve bunlardan bir tanesi de Nextbit tarafından sunulan Robin adındaki akıllı telefon olmakta.

Bulut tabanlı akıllı telefon olarak lanse edilen Nextbit Robin akıllı telefon iki farklı renkte sunulmuştu ve ilk olarak Kickstarter üzerinden karşımıza gelen akıllı telefon, yakaladığı ilgi sonrasında da hayata geçmişti.

Gelen yeni bilgilere göre Nextbit Robin akıllı telefon sadece Mind ve Midnight renkleri satışta olmayacak, ayrıca kırmızı renkli Nextbit Robin de yakında gelebilir. 

Firmanın beta web arayüzünü duyurduğu Periscope ve Facebook Live canlı yayınlarında cihaz görünürken, ayrıca daha sonra Twitter üzerinden yayınlanan bir görsel durumu doğruluyor.

Nextbit Robin akıllı telefon 5.2" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD dokunmatik ekrana sahip. Ayrıca Qualcomm Snapdragon 808 yonga setinden güç alan akıllı telefon 3GB sistem belleği içerirken, dahili veri kapasitesi de 32GB olarak gelmekte. Ancak 100GB bulut depolama alanı da gerekli oldukça kullanılmakta. Cihazın arkasında 13MP kamera yer alıyor ve ayrıca 5MP ön kamera Selfie çekimler için konumlandırılmış.

https://twitter.com/nextbitsys/status/751144435833012225

Whatsapp