Nextbit Robin akıllı telefon şimdiye kadar en düşük fiyatı ile satışta

Nextbit Robin, Amazon üzerinden sadece 145 dolar olarak satışta.

Akıllı telefon pazarında her ne kadar Samsung, Apple, LG, Huawei, Sony gibi firmaların sundukları cihazları milyonlarca satış rakamına ulaşsa da oldukça özel ve eşsiz özellik ve tasarıma sahip modeller de farklı küçük ölçekli firmalardan geliyor. Son dönemde ilgi çeken cihazlardan birisi de Nextbit Robin olmuştu.

Geçtiğimiz sene Eylül ayında Nextbit, Kickstarter üzerinden bulut tabanlı akıllı telefon modeli olarak Robin'i listelemişti. Bu cihaz Kickstarter'da beklenen ilgiyi yakalayarak, destekçi kazanırken, hayata geçmiş ve satışa sunulmuştu.

Akıllı telefon Amerika Birleşik Devletleri'nde online perakende satıcı Amazon üzerinden satın alınabiliyor. Akıllı telefon ilk olarak satışa sunulduğunda 399$ fiyat etiketi ile gelmişti. Daha sonra bazen indirimlerle daha uyguna alınabilen cihaz. Şu anda Amazon'da 145$ olarak şimdiye kadar sunulan en düşük fiyat ile satın alınabiliyor.

Bu akıllı telefona bakacak olursak eğer, Nextbit Robin 5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD dokunmatik ekran ile birlikte geliyor. Cihazın sistem belleği 3GB olarak belirlenmiş ve yonga seti ise olarak ise altı çekirdekli 64-bit işlemci ve Adreno 418 grafik işlemcili Qualcomm Snapdragon 808 olarak yer alıyor.

Bu yeni akıllı telefonda 32GB dahili veri kapasitesi bulunuyor, bunun yanı sıra 100GB bulut depolama alanı da cihazla birlikte sunulurken, çok sık kullanılmayan uygulama ve içerikler, bu bulut depolama alanına gönderiliyor ve istenildiğinde de tekrar cihaza indiriliyor.

Nextbit Robin'in sağ tarafta konumlandırılan güç tuşunda ayrıca parmak izi tarayıcısı da entegre olarak yer alıyor. Akıllı telefonun diğer özellikleri 13MP kamera, 5MP ön kamera,  2.860mAh batarya olmakta.

Whatsapp