Nextbit Robin akıllı telefon için Android 7.0 Nougat güncellemesi geldi

Nextbit Robin, sonunda Android 7.0 Nougat güncellemesi almaya başladı.

Devamlı olarak pazara yeni akıllı telefon modelleri farklı firmalar tarafından sunulurken, bu cihazlar arasında bazı özellikleri ile diğer modellerden ayrılan akıllı telefon modelleri de olmakta ve bunlardan birisi de geçtiğimiz dönemde Nextbit Robin adı ile gelmişti. Bu akıllı telefon bulut özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Kısa bir süre önce Razer tarafından satın alınan Nextbit, Robin adındaki akıllı telefonunu ABD ve bazı pazarlarda satışa sunmuştu. Tasarımı ile de farklılığını gösteren akıllı telefonun 32GB dahili veri kapasitesi bulunurken, ayrıca 128GB da bulut depolama alanı ile geliyor. Cihazda sık kullanılmayan içerik, uygulamalar bu depolama alanına gönderilirken, gerektiği zaman tekrar indirilebiliyor.

Yaklaşık olarak beş ay kadar bir süre önce Nextbit, Android 7.0 Nougat beta olarak Robin akıllı telefonuna güncelleme sunmuştu. Beta süreci sona ererken, gelen bilgiler Android Nougat güncellemesinin yayınlanmaya başladığı şeklinde.

Cihazın teknik özelliklerini sunacak olursak eğer, Nextbit Robin akıllı telefon 5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD dokunmatik ekran, 3GB sistem belleği, altı çekirdekli işlemci ve Adreno 418 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 808 yonga seti, 13MP kamera, 5MP ön kamera,  2.860mAh batarya ile birlikte sunulmuştu.

Whatsapp