Netflix Android Yakında Önemli Bir Özelliğe Kavuşacak

Netflix, Android cihazlarda video hızını değiştirebileceğiniz önemli bir özelliği test etmeye başladı.

Netflix nihayet Android uygulamasına değişken oynatma hızı özelliğini getiriyor. Bu özellik ile kullanıcılar daha kısa sürede daha fazla içerik tüketebilecek. Kullanıcıların çok istediği özelliklerden biri olan ve Youtube platformunda yıllardır kullanılan video oynatma hızını değiştirme özelliği artık Netflix uygulamasında da kullanılabilecek.

Şuanda sadece Netflix Android 7.31.0 sürümünü kullanan kişilerin aktif olarak görebildiği video oynatma hızını değiştirme özelliği ne yazık ki halen herkes tarafından kullanılamıyor. Yapılacak olan testlerin ardından tüm kullanıcıların beğenisine sunulması beklenen bu özelliğin birçok kullanıcıyı sevindireceğini düşünüyoruz.

Arayüz üzerinde "Ses ve Altyazılar" kısmının yan tarafına yerleştirilen "Hız (1X)" adındaki bu seçeneğe tıklayarak videonun oynatma hızını arttırabilir ve yavaşlatabilirsiniz. Seçenekler arasında görselden de görebileceğiniz üzere 0.5x, 0.75x, 1x, 1.25x ve 1.5x gibi hızlar yer alıyor.

Yani dilerseniz Netflix içeriklerini daha yavaş veya daha hızlı bir şekilde izleyebilirsiniz. Henüz iki kat hızlandırma seçeneğini görmüyoruz fakat ilerleyen zamanlar bu hız seçeneğinin de uygulamaya ekleneceğini düşünüyoruz.

Whatsapp