Nane Yeşili Güç Tuşuna Sahip Beyaz Pixel 3 XL Görüntüleri Sızdırıldı 

Google’ın yeni akıllı telefonları Pixel 3 serisi ile ilgili yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Şimdi de nane yeşili renkli güç tuşuna sahip beyaz renkli Pixel 3 XL görüntüleri internete sızdırıldı.

Google’ın Pixel 3 XL akıllı telefonu gizlilik konusunda biraz başarısız oldu gibi görünüyor. Birkaç hafta önce bir satıcı, karaborsada bir Pixel 3 XL akıllı telefonu satışa çıkarmıştı. Bu sayede cihazın bir çok yasarım özelliğine duyurusunda çok daha önce göz atma şansı bulmuştuk. 

Bugün ise twitter'daki @IshanAgarwal24 kullanıcı adı üye tarafından paylaşılan görüntüler sayesinde, Google Pixel 3 XL'nin yüksek çözünürlüklü bir çok görüntüsü ortaya çıkmış oldu. Bu görüntülerde, özellikle söylentilerde yer alan vurgu rengine sahip güç tuşu da net bir şekilde görülüyor. Benzer şekilde, yine ekranın üstündeki çentiğin büyük boyutunu ve alt kısımda oldukça büyük çeneyi görüyoruz. 

Ayrıca, IshanAgarwal24'e göre, SIM tepsisi cihazın alt kısmına yerleştirilmiş. Yeniden tasarlanan Kamera arayüzünün ve yeni Google Asistan uygulamasının da birkaç ekran görüntüsü de bulunuyor.

Twitter kueayeıca Google Pixel 3 XL'nin 4K çözünürlükte video kaydı için 60fps desteğinin olmadığını da doğruluyor. Tabi ki cihaz üzerinde nihai perakende satış için hazırlanmış yazılım yok, bu yüzden satışa çıktığında ya da daha so ra bir güncelleme ile bu özellik de aktif edilebilir. 

Ayrıca yine aynı sızıntıya göre çentiği yazılımsal olarak gizlemek için de bir seçenek bulunmuyor. Neredeyse bütün üreticiler (Apple dışında), cihazın simetrisini bozan bu çektikten hoşlanmayan kullanıcılar için çentik gizleme özelliğini telefonlarında sundular. Bu tartışmayı yapmaktan teknoloji dünyası yoruldu, bu nedenle çentik artık uzun ekranlı akıllı telefonların bir gerçeği ve tüketiciler de buna göre tercih yapmak zorunda. 

Her halükarda, resmi ürün lansmanı 9 Ekim'de New York'ta gerçekleşecek. Bu etkinlikte Pixel 3, Pixel 3Xl ve Google'ın duyuracsğı diğer tüm cihazlar gün yüzüne çıkacak. 

Whatsapp