n11.com'dan Samsung televizyon alana Galaxy S8 hediye

Samsung n11.com'a özel olarak hazırladığı muhteşem kampanyası ile karşımıza çıktı. Eğer sizde Samsung markalı televizyonlardan birisini alırsanız, Galaxy S8 hediyesini almayı unutmayın.

Türkiye'nin önemli e-ticaret platformları arasında yer alan n11.com gene karşımıza muhteşem bir kampanya ile çıkmayı başardı. Hem akıllı cep telefonu almak isteyenler ile hemde televizyon satın almak isteyenlere hitap edecek olan n11.com, hazırladığı kampanya kapsamında Samsung markalı televizyon alanlara Galaxy S8 modelini ücretsiz olarak hediye edeceğini duyurdu.

n11.com üyelerine özel ‘dev ekran evde, hediyesi cepte’ kampanyasıyla n11.com’dan 9 Mart – 6 Mayıs 2018 tarihleri arasında kampanyaya dahil Samsung televizyonlardan birini satın alan kullanıcılar, Samsung Galaxy S8 akıllı telefona ücretsiz sahip oluyor.

Kampanya hangi TV modellerinde geçerlidir?


Kampanya aşağıdaki Samsung TV modellerinde geçerlidir;

  • QE88Q9FAMTXTK
  • QE75Q8CAMTXTK
  • QE75Q7FAMTXTK
  • UE82MU8000UXTK
  • UE75MU8000UXTK

Kampanyadan nasıl yararlanabilirim?


Yukarıda belirtilen Samsung TV modellerinden birini satın alan üyeler, 444 77 11 Samsung Çağrı Merkezi’ni arayarak ürünlerinin kurulumunu en geç 20 Mayıs 2018 tarihine kadar Samsung Yetkili Servisi aracılığıyla yaptırması gerekmektedir. Ürün kurulumunu gerçekleştiren üyelerin, 20 Mayıs 2018 tarihine kadar www.samsung.com/tr/dev-ekran-evde-hediyesi-cepte adresinde yer alan kampanya kayıt formunu eksiksiz olarak doldurmaları ve ürün faturasının renkli ve okunaklı fotoğrafını forma yüklemesi gerekmektedir. Faturanın, kampanyaya katılan üyenin adına düzenlenmiş olması şarttır. Başvuru sırasındaki hatalı ve eksik bildirimlerden dolayı oluşacak hak kaybında sorumluluk kabul edilmeyecek ve kurulumu belirtilen şekilde yapmayan üyeler kampanyaya katılamayacaktır. Girilen tüm bilgilerin eksiksiz ve kampanya koşullarına uygun olması durumunda üye kampanyadan faydalanabilir.

Hediye cep telefonu bana nasıl ulaşır?


İncelemenin tamamlanmasının ardından, tüm kampanya koşullarını yerine getiren üyeye, hediye cep telefonunun teslim edileceğine dair bir SMS gönderilecektir. Hediye, başvuru tarihi esas alınarak 45 gün içerisinde, 3. şahıs kargo şirketi tarafından üyenin formda belirttiği adrese teslim edilecektir. Kampanya koşullarını yerine getirmediği tespit edilen üyelere ise, ilgili kampanyadan faydalanamayacağını belirten bir SMS iletilecektir. 

Whatsapp