Muskie Kod Adlı Google Pixel XL2 İptal Edildi

Google'ın Muskie kod adı altında geliştirdiği iddia edilen Google Pixel XL2 akıllı telefonu iptal ettiği iddia ediliyor.

Uzunca bir süredir, Google'ın bu yılki Pixel telefon serisi için üç farklı model test etme sürecinde olduğuna dair bilgiler geliyor. Söylentiler, Pixel ve Pixel XL'in doğrudan yükseltmelerinin yanı sıra orijinal Pixel XL'den daha büyük ekrana sahip üçüncü bir cihaz olacağı yönündeydi. Bugün, bir haber, Google'ın bu modellerden birini resmi olarak iptal etmiş olduğunu ve sadece iki yeni Pixel telefonu ile ilerleyeceğini iddia ediyor.

Android Police'in haberine göre Muskie kod adlı Pixel XL 2 iptal edildi ve 2017 Pixel XL, Muskie yerine "Taimen" kod adı altında geliştirilen cihaza dayanıyor olacak. Bu, Google'ın iki yeni Pixel akıllı telefonunu piyasaya sunacağı anlamına geliyor. Bunlardan biri daha küçük olanı "walleye" kod adlı Google Pixel'in doğrudan devamı olacak ve aynı 5 inç ekrana sahip olacak. Daha büyük ekranlı Taimen kod adlı cihaz ise Google Pixel XL2 olacak. Şu anda Taimen'in ne kadar büyük ekrana sahip olacağı henüz belli değil ancak 5.5 inç'lik Pixel XL'den daha büyük olduğu belirtiliyor.

Nexus 6P'de 5.7 inç ekran, Nexus 6'da 6 inç ekran kullanan Google tabi ki büyük ekranlı telefon açısından yeni bir oyuncu değil. Google'ın tekrar 6 inçlik bir akıllı telefonu piyasaya süreceğini inanmıyoruz, ancak 5.7 veya 5.8 inç aralığındaki bir model, yeni nesil Pixel XL için, özellikle de küçülen çerçevelerin hakim olduğu günümüzde makul görünüyor.

Whatsapp