Motorola'nın Yeni Telefonu Moto Z2 Play Tanıtım Öncesinde Ortaya Çıktı

1 Haziranda tanıtımı yapılması planlanan yeni orta seviye cihaz olan Moto Z2 Play resmi duyuru öncesinde yüksek kalite görüntüleri ile ortaya çıktı.

Motorola orta sınıf akıllı telefon serisine yeni bir model eklemeyi planlıyor. Moto Z2 Play ile Motorola bu seriyi biraz daha büyütmek ve kullanıcılara daha fazla alternatif sunmayı amaçlıyor. Moto Z2 Play modeli ilk olarak yaklaşık bir ay önce internet ortamında ortaya çıkmıştı. Ardından gelen sızıntı bilgileri ile cihazın özelliklerini sizlere aktarmıştık.

Moto Z2 Play hakkında neredeyse her hafta farklı sızıntı raporları yayınladık. Ancak bugüne kadar cihazın yüksek çözünürlüğe sahip resmini hiç görememiştik. Her ne kadar sızıntı görseli bize sadece ön yüzü gösterse de, en azından Motorola'nın Moto Z2 Play için hangi renk varyasyonlarını kullanıcılara sunacağını görebiliyoruz. Bu renkler Beyaz / Altın / Siyah / Gri ve Gümüş olarak karşımıza çıkıyor.

Moto Z2 Play modelinin sızdırılmış yüksek kaliteli görsellerine baktığımız zaman, resmi cihaz tanıtımının 1 Haziran'da yapılacağını görüyoruz. Moto Z2 Play'in ilk başta Latin Amerika'da piyasaya çıkması muhtemel ancak Lenovo'nun cihazı diğer ülkelerde de kullanıma sunmasını bekliyoruz.

Moto Z2 Play, Geekbench'de uzun bir süre önce ortaya çıkmış ve telefonun özellikleri konusunda biraz bilgi sahibi olmayı başarmıştık. Bu nedenle, akıllı telefonun 4GB RAM RAM ve 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 626 işlemcisi tarafından güçlendirileceğini biliyoruz

Ayrıca, Lenovo zaten bu bilgileri doğruladığından dolayı, Moto Z2 Play'in çıkartılabilir olmayan 3.000 mAh pil içerdiği biliyoruz. Doğal olarak, akıllı telefon Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi ile beraber kutudan çıkaracak.

Whatsapp