Motorola'nın Yeni Telefonu Moto G5S Plus Çalışır Halde Ortaya Çıktı

Motorola'nın daha öncede ortaya çıkan cihazı bu sefer çalışır halde gerçek görüntüsü ile sızdırılmış durumda.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz haftalarda Motorola'nın yeni cihazlarını gösterdiği bir tanıtım görselini sizler ile paylaşmıştık. Bu cihazlar Z, X, E ve G serisi içerisinde yer alan farklı özelliklere sahip yeni model cihazlardı. Şimdi ise Moto G5S Plus hakkında yeni görseller ve bilgiler gelmiş durumda.

Motorola anladığımız kadarıyla iPhone'ların 6, 6s, 6s Plus, vb. isimlerinden etkilenmiş ve yeni cihazına Moto G5S Plus ismini verecek gibi görünüyor. Yeni telefonlar, plastik ile çevrelenmiş alüminyum arka kasaya sahip olan G5 ve G5 Plus'ın aksine, tamamı metal bir gövdeye sahip olacak. Bugün, yakında resmi olarak tanıtılacak olan Moto G5S Plus'ın gerçek hayatta çekilmiş iki farklı fotoğrafına ulaştık.

Yukarıdaki görüntülerde görebileceğiniz üzere, telefon Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi ile kutudan çıkıyor olacak. Fotoğrafta yer alan cihazın ayarlar menüsünde yer alan Model numarası, Moto G (4) NZAE130706 olarak yazılmış durumda. Diğer resim, akıllı telefonun arka yüzünü gösteriyor ve daha önce ortaya çıkan görseller gibi tam metal kasa ve çift kamera özelliğinin bu cihazda yer aldığını görebiliyoruz. Moto G5S Plus cihazının kameralarının hemen altında, Moto Z, Moto G5 ve G5 Plus'da kaldırılan geleneksel Motorola çukuru da bulunuyor.

Önceki sızıntılar telefonun, en yeni orta üst seviye işlemci olan Snapdragon 660 ve 4GB RAM'e sahip olabileceğini bize göstermişti. Moto G5S Plus cihazında 5.5 inç Full HD çözünürlükte bir ekran mevcut. Görsellerde görebileceğiniz üzere cihazın arka kısmında çift tonlu çift led flaş bulunurken ön tarafta ise bir adet ön kamera flaşı da bulunuyor.

Whatsapp