Motorola'nın Moto Z Play akıllısı Hindistan'da göründü

Motorola yakında yeni bir Moto Z modeli sunmaya hazırlanıyor...

Lenovo, ilerleyen dönem için akıllı telefon pazarında liderliği hedeflerken, bu konuda oldukça önemli bir adım atmış ve Google'dan akıllı telefon üreticisi Motorola'yı satın almıştı.

Her ne kadar hedefleri büyük olsa da firmanın Motorola cihazlarının satış rakamları bekleneni vermezken, bu sene farklılık yaratarak Moto X serisini sonlandırmış ve amiral gemisi olarak Moto X modelleri ile karşımıza gelmişti.

Geçtiğimiz ay Lenovo'nun yeni akıllı telefon modelleri Moto Z ve Moto Z Force üst düzey donanım özellikleri ile geldi.

Moto Z ailesinin üyelerinden birisi de Moto Z Play adı ile gelecek ve bu akıllı telefon etkinlikte gün yüzüne çıkmamıştı. Hala geliştirilmeye devam eden akıllı telefon Hindistan'da gümrüklü malların takip edildiği ZAUBA'da göründü.

Yeni akıllı telefon Hindistan'a test amacı ile gönderilmiş ve Motorola Vertex olarak görünmekte. Vertex, Moto Z Play'in kod ismi olduğunu belirtelim. Ayrıca akıllı telefonun ekran büyüklüğü de 5.5" olarak gelmekte.

Bu yeni akıllı telefon kısa bir süre önce benchmark sonuçlarında da ortaya çıkmıştı ve oradan gelen bilgilere göre bu yeni akıllı telefon sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 652 yonga setinden güç alacak.

1920x1080 piksel Full HD ekran ile gelmesi beklenen Lenovo Moto Z Play 3GB sistem belleği içeriyor ve ayrıca 16MP arka kamera cihazda bulunuyor. 3.500mAh batarya ile sunulacak olan akıllı telefon Google Android 6.0 Marhmallow mobil işletim sistemine sahip olacak.

Whatsapp