Motorola'nın Dual Kameralı Üç Yeni Akıllı Telefonunun Fiyatları Sızdırıldı

Motorola'nın önümüzdeki dönemde piyasaya sunmaya hazırlandığı üç yeni Moto akıllı telefonun fiyatları internete sızdırıldı.

Motorola ürünleri hakkında daha önce de güvenilir bilgiler veren Andi Yatim'in paylaştığı bir tweet'e göre, Moto Z2 Force bu yaz Hindistan'da 38.999 INR fiyatıyla satışa sunulacak. Bu fiyat telefonun 607$'a eşdeğer bir fiyata sahip olacağını gösteriyor. Ancak tabi ki ABD'deki satış fiyatı bu olmayacaktır. Açıklanan bu fiyat, cihazın Hindistan'daki fiyatının ne seviyede olacağını göstermesi açısından önemli. 

Açıklanan fiyatlar arasında Moto G5s Plus'ın da fiyatı bulunuyor. Bu model, tamamen metal bir gövde ve çift arka kamera kurulumu hariç, Moto G5 Plus'a benziyor. Ayrıca Moto G5 Plus ile aynı özellikleri taşıyor ve 16.999 INR fiyata sahip olacak. Bu, şu anki döviz kurlarında 280$'a denk geliyor. Bir karşılaştırma olarak, Moto G5 Plus, popüler operatör Republic Wireless ve perakendeci Best Buy tarafından 229$ karşılığında satın alınabiliyor.

Son sızdırılan fiyat ise Motorola Moto X4'e ait. Bu akıllı telefon, 2015 Moto X modelinin devamı niteliğinde piyasaya sunulacak. Yatim'a göre orta seviye akıllı telefon 326$'a denk gelen 20.999 INR fiyat etiketine sahip olacak. Bu yeni Moto akıllı telefonlarının hepsi de arka tarafta çift kamera kurulumuna sahip.

https://mobile.twitter.com/HeyAndri/status/872736279045169152

Motorola geçtiğimiz hafta, 500$ aralığında fiyatlandırılan ve sim kilitsiz olarak satışa sunulan Moto Z2 Play'i duyurmuştu. Moto Z Play'in devamı niteliğindeki akıllı telefon dual kamera ünitesine sahip değil. 

Whatsapp