Motorola'nın Amiral Gemisi Moto Z2 Modeline Ait Özellikler AnTuTu Üzerinde Ortaya Çıktı

Geçen yıl piyasaya sürülen Moto Z modelinin ardından cihaz geliştirmelerine devam eden firma bu yıl yeni amiral gemisi Moto Z2 modelini tanıtmaya hazırlanıyor.

Özellikle son derece ince yapısı ile bütün dikkatleri üzerine çeken geçtiğimiz yılın amiral gemi telefonlarından birisi olan Moto Z modeli bir çok kullanıcı tarafından beğenilen bir cihaz olmayı başarmıştı. Bu yılda Motorola tarafından Lenovo ile birlikte geliştirilen Moto Z2 modeline ait bazı cihaz özellikleri dünyanın en popüler performans testi uygulaması olan AnTuTu üzerinde ortaya çıkmış durumda.

Dün hatırlayacağınız üzere Motorola'nın 27 Haziranda bir etkinlik düzenleyeceğini sizlere bildirmiştik. Çok büyük ihtimal Moto Z2 modeli 27 Haziranda düzenlenecek olan etkinlik ile gün yüzüne çıkacaktır. Cihazın resmi olarak duyurulmasından önce Moto Z2 özellikleri ile ilgili çeşitli sızıntılar gelmeye devam ediyor.

Yeni amiral gemisi Moto Z2 bu sefer dünyaca ünlü performans testi uygulaması olan AnTuTu üzerinde özellikleri ortaya çıktı. Gelen AnTuTu listesine göre cihaz Adreno 540 GPU ve Qualcomm Snapdragon 835 işlemcisi ile oldukça iddialı bir şekilde piyasada yerini alacak. Moto Z'ye benzer tasarımda gelecek olan Moto Z2'de ayrıca QHD çözünürlüğü olan bir 5,5 inç ekran yer alacak. Ayrıca, selefi ile karşılaştırıldığında RAM ve bellek miktarının değişmediği görünüyor. Yani Moto Z2 cihazı 4GB RAM ve 64GB dahili depolama ile beraber gelecek.

Bu sızıntıya göre Moto Z2 modelinde 6GB RAM bulunan farklı bir varyant daha olabilir. Listeye göre Moto Z2, Android'in en yeni sürümünü, yani Android 7.1.1 Nougat ile birlikte piyasaya çıkacak. Kamera tarafında akıllı telefonun arkasında 12MP çözünürlüğe sahip çift kamera ve ön tarafında ise 5MP çözünürlüğe sahip bir kamera bulunuyor. Şu anda cihazın fiyatı hakkında bir bilgi bulunmuyor.

Whatsapp