Motorola Razer Katlanabilir Tasarımıyla Göz Kamaştırıyor

Motorola'nın bu ay içerisinde duyurmaya hazırlandığı yeni katlanabilir akıllı telefonu Motorola Razr dikkat çeken bir tasarımla beraber geliyor.

Motorola 13 Kasım'da düzenleyeceği bir etkinlikte Razr adında ilgi çekici tasarıma sahip yeni bir katlanabilir akıllı telefonunu duyurmaya hazırlanıyor. Resmi tanıtım öncesi tasarımıyla ortaya çıkan telefon Motorola için bir efsane haline gelmiş olan Razr markasını tekrar gündeme getirecek gibi görünüyor.

Evan Blass tarafından paylaşılan render görüntülerine bakacak olursak telefonun 2004 yılında piyasaya sunulan Motorola Razr V3 ile neredeyse aynı tasarıma sahip olduğunu söyleyebiliriz. Ön tarafta fiziksel bir butona sahip olan telefon bu buton üzerinden parmak izi okuyucusu özelliğini kullanıcılara sunacak gibi görünüyor.

Tek arka kameraya sahip olduğu görülen telefonun günümüz telefonları karşısında tasarımıyla nasıl bir tepki alacağını hep birlikte göreceğimiz. Donanım tarafında üst düzey özellikleriyle kullanıcıları kendisine çekeceği düşünülen Motorola Razr umarız fiyatıyla da rakipleri karşısında ciddi bir cihaz olarak yer alır.

Geçtiğimiz yıllarda birçok farklı akıllı telefonu ile ülkemizde boy gösteren Motorola bildiğiniz üzere son dönemde yeni akıllı telefonlarını Türkiye pazarına getirmiyor. Şimdilik fiyatı ve donanım özelliklerinin hepsi bilinmese de telefonun piyasada adından sıkça söz ettireceğini şimdiden söyleyebiliriz.

Whatsapp