Motorola P30 Play'in tüm teknik özellikleri belli oldu

Motorola firması tarafından orta segment için geliştirilen P30 Play modeline ait teknik özellikler ve merak edilen tüm bilgiler resmiyete kavuştu.

Akıllı telefon üretimi konusunda çok daha iddialı bir hale kavuşmayı amaçlayan Motorola firması, son dönemlerde ardı ardına yeni akıllı telefon modellerini tanıtıyor. Şirket resmi web sitesi üzerinden yanlışlıkla kısa süre içerisinde tanıtmasını beklediğimiz Motorola P30 Play modeline ait teknik özellikleri yayınlarken, cihaz bir anda resmiyete kavuşmuş oldu.

5.8 inç genişliğinde iPhone X benzeri bir çentiği taşıyan 720 x 1520 piksel çözünürlüklü dokunmatik ekran üzerinde şekillenecek olan cihaz, Qualcomm'un geliştirdiği Snapdragon 625 yonga setinden gücünü alırken grafik desteğini ise Adreno 506 grafik birimi sağlıyor. 4 GB kapasitesindeki RAM bellekle birlikte gelen cihaz, MicroSD kart yuvası ile arttırılabilen 64 GB depolama alanına sahio.

ARka yüzünde f/2.0 diyafram aralığına sahip 13 MP kamera ile 2 MP çözünürlüğündeki f/2.4 diyafram aralığına sahip kamerayı içeren cihazın, ön yüzünde ise f/2.2. diyafram aralıklı 8 MP çözünürlüğündeki kamera mevcut. Motorola P30 Play modelinin arka yüzünde yer alan firma logosunun hemen altında bir parmak izi okuyucusu görülürken, 3.000 mAh güç depolayan bataryayla birlikte geliyor.

Üzerine Lenovo ZUI 4.0 kullanıcı arayüzü kurulu olan Android 8.0 Oreo işletim sistemiyle kutusundan çıkacak olan cihazın fiyat etiketi ise 240 Euro olarak belirlenmiş.

Whatsapp