Motorola One Vision İçin İlk Sistem Güncellemesi Yayınlandı

Motorola'nın piyasaya sürdüğü en yeni Android One kapsamındaki cihaz olan One Vision ilk sistem güncellemesini OTA üzerinden almaya başladı.

Motorola geçtiğimiz günlerde Android One kapsamında yer alan ve Google tarafından düzenli olarak güncellenen Moto One Vision modelini resmi olarak tanıtmıştı. Çerçevesiz ekranlı tasarımın yanı sıra ekran içi ön kamerasıyla da dikkatleri üzerine çeken telefon sahip olduğu donanım özellikleriyle beraber birçok ülkede sevilen bir model olacak gibi görünüyor.

Şuanda İngiltere’de ön siparişe açılan ve 269 £ fiyatı olan telefonun ilk sevkıyatlarının 1 Haziran'da başlayacağı belirtiliyor. Henüz birçok pazarda aktif olarak satışa sunulmamış olsa da Motorola One Vision modeli şimdiden ilk sistem güncellemesini almaya başladı.

Değişiklik listesine baktığımız zaman Mayıs 2019 tarihli en yeni güvenlik yamasının bu güncelleme ile beraber cihaza eklendiğini görüyoruz. Diğer taraftan kamerada genel iyileştirmeler ve Bokeh efekti konusunda bazı iyileştirmeler yapıldığı belirtiliyor. Yüz tanıma ile kilit açma özelliğinde ortaya çıkan bazı sorunlarında bu güncelleme ile giderildiği belirtilmiş.

Genel sistem kararlılığı ve performansı konusunda da detayları yazmasa da iyileştirmeler yapıldığı belirtiliyor. Şuanda ülkemizde satışta olmayan Motorola One Vision modelinin Türkiye pazarında satışa sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor.

Whatsapp