Motorola One Power Modelinin Tüm Teknik Özellikleri Belli Oldu

Motorola markalı Android One cihazı Motorola One Power modelinin bütün teknik özellikleri resmi sertifika üzerinde doğrulandı.

Motorola One ve One Power modelleri daha önceden piyasaya Android One ile sürülen Moto X4 modelinin devamı niteliğinde iki yeni Android One kapsamındaki Motorola cihazı olacak. Geçtiğimiz haftalarda birçok kez ortaya çıkan ve sızdırılan cihazlar bugün tekrar ortaya çıktı. Bugün cihazın bütün teknik özelliklerinin yer aldığı bir sertifika listesi sızdırıldı.

Motorola One Power özelliklerinden bahsedecek olursak cihazda 6,2 inç boyutunda 2246 x 1180 piksel çözünürlükte bir çentikli ekran paneli bulunuyor. Çentiğin üzerinde 8 MP çözünürlüğünde bir ön kamera yer alacağı belirtilirken arka tarafta 16 MP + 5 MP çözünürlüğünde çift kameranın yer alacağı belirtiliyor.

Listede telefonda kullanılan işlemcinin 1.8 GHz hızında çalıştığı belirtiliyor. Bu hıza bakacak olursak Snapdragon 636 işlemcisinin cihazda kullanılacağını söyleyebiliriz. Cihaz piyasaya 3 / 4 / 6 GB RAM seçenekleri ve 32 / 64 GB dahili depolama alanı seçenekleri ile çıkacak. Dilerseniz Motorola One Power telefonunu 128 GB'a kadar microSD hafıza kartı ile kullanabileceksiniz. Android 8.1 Oreo işletim sistemi ve 4850 mAh pil gibi özelliklerle gelen telefon One Power adıyla duyurulacak.

Şimdilik Motorola'nın yeni Android One cihazını ne zaman duyuracağı açıklanmadı ancak Lenovo'nun sahibi olduğu Motorola, 2 Ağustos Perşembe günü bir tanıtım etkinliği düzenleyeceğini açıkladı. Bu etkinlikte yeni modellerin resmi olarak duyurulması bekleniyor.

Whatsapp