Motorola One Power basın görselleri paylaşıldı

Motorola firması tarafından geliştirilmekte olan dev bataryalı akıllı cep telefonları One ile One Power modeline ait basın görseli kamuoyuna sızdırıldı.

Akıllı telefon üretiminde adından son dönemlerde sıklıkla söz ettirmeyi başaran Motorola firması, çentikli tasarımıyla birlikte dikkatleri üzerine çekecek olan yeni akıllı cep telefonu modeli One Power üzerindeki çalışmalarını sürdürmekte. Bu cihazıyla birlikte bir türlü gündemden düşmeyen ve teknoloji dünyasının gündemini karıştıran şirket, aslında Motorola One ve Motorola One Power olarak isimlendireceği iki farklı modelle karşımıza çıkmayı planlıyor.


Motorola One Power isimli model ana modele göre daha büyük bir batarya ile birlikte gelecekken, son dönemlerin popüler teknolojileri olan dikey konumlandırılmış çift arka kamera ve çentikli ekran anlayışını ele alıyor. Arka kasanın hemen orta bölümünde bunun haricinde birde parmak izi okuyucusu yer alırken, cihaz 6.18 inç genişliğinde Full HD+ görüntü kalitesine sahip bir dokunmatik ekran üzerinde şekilleniyor.

Qualcomm’un geliştirdiği Snapdragon 636 yonga setinden güç alacağı belirtilen cihaz 4 GB kapasitesindeki RAM belleği kullanacakken, 32 GB ve 64 GB kapasiteli dahili depolama alanı tercihleriyle birlikte gelecek. Cihazın hafızası MicroSD kart girişi ile arttırılabilecekken, arka yüzünde 12 MP + 5 MP olmak üzere çift kamera ve ön yüzünde ise 12 MP özçekim kamerasını içerecek.

One Power isimli modelde 5.000 mAh güç depolayabilen batarya yer alacakken, bu bataryanın hızlı şarj desteğine sahip olacağını da belirtelim. USB Type-C bağlantı noktasına sahip olan cihaz kutusundan Android 8.1 Oreo işletim sistemiyle çıkarken daha sonra Android 9 Pie güncellemesini alacak.

Whatsapp