Motorola One Power Android 9 Pie Güncellemesi Çok Yakında Dağıtılacak

Motorola'nın Android One kapsamında tanıttığı yeni cihazlarından One Power için yakında Android 9 Pie güncellemesinin dağıtılacağı doğrulandı.

Hindistan, 5 Ekim'de satışa çıkacak olan uygun fiyat etiketine sahip Motorola One Power için Android 9 Pie güncellemesinin çok yakında dağıtılacağı firma tarafından paylaşılan bir Tweet ile açıklandı. Android One kapsamında yer alan Motorola One Power bu özelliği sayesinde güncellemeleri kullanıcılara en erken sunan cihazlardan bir tanesi olma özelliğini taşıyor.

Motorola'nın Hindistan ekibi tarafından sosyal medya platformu Twitter üzerinden yapılan açıklama da cihazın çok yakında yeni işletim sistemi güncellemesini alacağı belirtiliyor. Ülkemizde şuanda satışta olmayan Motorola One Power modelinin resmi olarak ülkemizde satışa çıkıp çıkmayacağını şuan için bilemiyoruz.

Firmanın yaptığı açıklamada güncellemenin çok yakında geleceği belirtilirken bununla ilgili herhangi bir tarih verilmemiş. Yani güncelleme bir açık beta programı kapsamında da dağıtılabilir direkt olarak kararlı sürüm şeklinde de dağıtılabilir. 

Yinede Android One programının faydasını güncellemeyi en erken alan cihazlardan bir tanesine sahip olarak görmüş olacaksınız. Eğer sizde Motorola One Power kullanıyorsanız cihazınızın ayarlar menüsünden sistem güncellemelerine girerek Android 9 Pie güncellemesinin gelip gelmediğini kendiniz kontrol edebilirsiniz.

Whatsapp