Motorola Moto Z3 Play 6 Haziranda Duyurulacak

Motorola, yeni akıllı telefonu Moto Z3 Play'in tanıtım etkinliği için resmi duyuru yaptı. Moto Z3 Play, 6 Haziran tarihinde geliyor.

Motorola, 6 Haziran'da Brezilya'da düzenlenecek olan bir ürün lansman etkinliği için basın davetleri göndermeye başladı. Davetiyesi, tanıtım etkinliğinin yıldızının bir akıllı telefon olacağını doğrularken, şirket hangi modelin tanıtımının yapılacağını henüz resmi olarak açıklamadı. 

Ancak bu etkinlikte tanıtımı yapılacak olan akıllı telefonu tahmin etmek hiç de zor değil. Hem Moto G6 hem de Moto E5 serisi cihazların resmi duyurusu yapıldığı için bu etkinlikte kesinlikle Moto Z3 Play duyurulacak diyebiliriz. 

Moto Z3 Play akıllı telefon son zamanlarda, Snapdragon 636 yonga seti, 6 inç 18: 9 en-boy oranında ekran, 4 GB RAM ve 32 / 64GB dahili depolama alanı seçenekleri de dahil olmak üzere neredeyse tüm temel özellikleri gösteren büyük bir sızıntıyla karşımıza çıkmıştı. 

Bu arada cihaz, 3.000 mAh bataryadan güç alacak ve 12MP ana kameraya sahip çift kamera kurulumu ve 8MP ön kamera ile birlikte gelecek. 

Whatsapp