Motorola Moto X (2016) benchmark sonuçlarında ortaya çıktı

Motorola'nın yeni Moto X modeli GFXBench veri tabanında göründü....

Lenovo tarafından satın alınan ABD merkezli akıllı telefon devi Motorola, geçtiğimiz sene bir çok farklı model ile pazarda yer alırken, Lenovo tarafından bir süre önce gelen açıklama beklentileri veremediği şeklindeydi.

Bu sene ise firma daha farklı bir şekilde karşımıza gelirken, Motorola ismi daha arka planda kalmış ve Lenovo ismi ön plana çıkmıştı. İlk olarak Moto G4 ve Moto G4 Plus adındaki akıllı telefonlar duyuruldu ve daha sonra da Moto Z ve Moto Z Force adındaki yeni üst seviye modellerini duyurmuştu.

İlk olarak gelen bilgiler Lenovo'nun Moto X serisini sonlandırdığı ve bunun yerine de Moto Z modellerini sunduğu şeklindeydi. Ancak sonrasında Motorola'dan gelen açıklama Moto X modellerinin ölmediği yönünde oldu.

Şimdi de Moto X (2016) akıllı telefon GFXBench veri tabanında ortaya çıktı. Henüz resmi olarak duyurulmamış bu akıllı telefonun ayrıca teknik özellikleri hakkında da bazı bilgiler GFXBench üzerinden geldi.

Moto XT1650 model numarası ile görünen bu cihazın yeni Moto X olduğu ifade ediliyor ve teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, 5.5" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeren cihaz Qualcomm'un 2.1Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili Snapdragon 820 yonga setinden güç alıyor.

Akıllı telefonun diğer özellikleri ise 4GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, 12MP arka kamera, 5MP ön kamera, Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi olmakta.

Whatsapp