Motorola Moto M2 Modelinin Kasım Ayında Tanıtılacağı Söyleniyor

Geçtiğimiz yıl orta seviye özellikleri ile duyurulan Moto M modelinin devamı olacak olan Moto M2 modelinin bu yılın Ekim ayında duyurulması bekleniyor.

Motorola'nın bir süredir beklenen Moto G5S Plus ve Moto X4 modellerini resmi olarak duyurduğunu henüz görmedik, ancak bir diğer akıllı cihaz olan Motorola Moto M2 hakkındaki söylentilerin gün geçtikte arttığını da söylememiz gerekiyor. Geekbench'te XT1902 modeli olarak daha önce ortaya çıkan cihaza ait bir çok farklı ayrıntı yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Ortaya atılan bir iddianın kaynağına göre Moto M2 bu yılın Ekim ayında piyasaya sürülecek.

Moto M 2016 yılının son çeyreğinde Kasım ayında piyasaya çıkmıştı, bu nedenle serinin bir sonraki cihazının önceki modelin bir yıl ardından piyasaya çıkacağını düşünebiliriz. Moto M2, kutudan Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi yüklü bir şekilde çıkacak.

Moto M2 modeli hakkında çok az şey biliniyor ancak sızdırılan bilgiler, Moto M2'nin 10 çekirdekli Helio X20 işlemcisine sahip olacağını söylüyor. Bu işlemci güçlü MediaTek işlemcisi sınıfında yer alıyor. Xiaomi Redmi Note 4 ve Meizu MX6 modellerinde de aynı işlemci kullanılmıştı.

Moto M2, 64GB dahili bellek, 6GB RAM veya 4GB RAM ile 32GB dahili bellek seçenekleri ile beraber gelecek. Moto M2'nin 5.5 inç ekran boyutuna sahip Full HD çözünürlükte bir IPS ekran panel ile gelmesi bekleniyor. Tasarım konusunda ise mevcut Moto M modelinin metal tasarımı üzerinde bir iyileştirme yapılarak tasarımın yenileneceği düşünülüyor.

Uygun fiyatı ve özellikle uzun pil ömrü ile kullanıcılar tarafından beğenilen Moto M modelinin devamı olacak olan Moto M2 modeli hakkında gün geçtikte daha fazla bilgi sahibi olacağız. Yeni gelen sızıntı ve bilgileri size aktarmaya devam edeceğiz.

Whatsapp