Motorola Moto M ve Lenovo P2 modeller Kasım ayında tanıtılabilir

Lenovo, 8 Kasım tarihinde Motorola Moto M ve Lenovo P2 olarak iki yeni modelini duyurabilir.

Akıllı telefon pazarında mücadele ederken, her yeni dönemde farklı modeller piyasaya sunulmaya devam ediyor. Bu ay olduğu gibi gelecek ay da bir çok yeni cihaz gelecek ve Çinli teknoloji devi de Kasım ayı içerisinde yeni bazı duyurular gerçekleştirecek.

Lenovo, bir süre önce ABD merkezli köklü cep telefonu firması olan Motorola'yı bünyesine katmıştı. Bir çok model de Lenovo çatısı altında Motorola'dan gelirken, şimdi de Moto M adında bir başka model geliyor. Bu akıllı telefonun 8 Kasım tarihinde gün yüzüne çıkacağı ifade edilirken, ayrıca Lenovo P2 adında yeni başka bir cihaz da duyurulabilir.

Motorola Moto M hakkında bir süredir bilgiler gelmekteydi. Kung Fu kod ismine sahip olan bu akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Ayrıca yonga seti olarak 2.1Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek MT6755 yonga setinden güç alıyor. 2GB sistem belleği ile gelen cihazın ayrıca dahili veri kapasitesi de 32GB / 64GB olarak belirlenmiş. 16MP arka kamera, 8MP ön kamera, 3.000mAh batarya ise diğer özellikler arasında yer alıyor.

Lenovo P2 akıllı telefon ise 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD ekrana sahip. Qualcomm tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemcili Snapdragon 625 yonga setinden güç alan cihazın sistem belleği 3GB ve dahili veri kapasitesi de 32GB. Ayrıca 13MP arka kamera, 5MP ön kamera, 5.100mAh gibi oldukça yüksek kapasite batarya içeriyor.

Whatsapp