Motorola Moto M Resmiyet Kazandı

Günlerdir hakkında bir çok iddia internette yer alan Motorola Moto M, bugün Çin'de firma tarafından resmi olarak duyuruldu. Motorola Moto M özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu.

Çin merkezli üretici Lenovo'nun Motorola markası ile duyurduğu yeni akıllı telefonu, bugün nihayet gün yüzüne çıkan Motorola Moto M oldu. Motorola Moto M, bugün Çin'de düzenlenen lansmanla birlikte resmi olarak duyuruldu. Hakkında bir çok bilgi internete sızdırılan Moto M'in duyurusunda bu nedenle çok da sürpriz bir şeyler ortaya çıkmadı. 

Motorola Moto M, 2.5D kavisli cama sahip 5.5 inç büyüklüğünde 1920x1080 piksel full HD ekrana sahip. Mediatek'in 2.2 gHz Octa-Core işlemciye sahip Helio P15 yonga seti ile gelen Moto M, Mali-T860MP2 grafik işlemci birimine, 4GB RAM ve 32GB dahili depolama alanına ve 128GB'a kadar microSD kart desteğine sahip. 

Motorola Moto M'in kamera özellikleri tarafında ise 16MP PDAF arka kamera, video görüşme ve selfie çekimleri için 8MP ön kamera bulunuyor. Moto M'in parmak izi okuyucu sensörü ise arka kamera ünitesinin altında yer alıyor. 3.050 mAh bataryadan güç alan Motorola Moto M,Usb Type-C bağlantı noktası desteğine de sahip. P2i nano kaplama özelliği ise Moto M'i hafif yağmur ve su sıçramalarına karşı koruyor. 

Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi ön yüklü olarak satışa sunulacak olan Motorola Moto M (XT1662) 11 Kasım tarihinde 295$ fiyatla raflardaki yerini alacak. Renk seçenekleri arasında Gümüş ve Altın renkler bulunan Moto M'in hangi ülkelerde satışa sunulacağı konusunda şu anda bilgi bulunmuyor. 

Whatsapp