Motorola Moto M Hindistan pazarında satışa çıkıyor

Moto M akıllı telefon 13 Aralık tarihinde Hindistan'da satışa çıkacak.

Lenovo tarafından satın alındıktan sonra özellikle Asya'da faaliyetlerini arttıran Motorola, arka arkaya yeni modellerini pazara sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz ay içerisinde firma Moto M adındaki bir modelini pazara sunmuştu. Bu akıllı telefon duyurunun hemen ardından Çin'de satışa çıkarken, şimdi de önemli bir pazarda daha raflardaki yerini almaya hazırlanıyor.

Kısa bir süre önce hatırlanacağı üzere Lenovo, bir Moto M versiyonunu Birleşik Arap Emirlikleri'nde satışa sunmuştu. şimdi de Moto M başka önemli bir ülkede daha satışa çıkıyor. Lenovo, 13 Aralık tarihinde Hindistan'da bir etkinlik düzenleyecek ve Moto M'i Hindistan pazarı için duyuracak.

Moto M, firmanın daha önce sunduğu Moto G4 Plus'ın daha premium bir versiyonu oldu. Cihaz Moto G4 Plus'a oldukça benzer olurken, Super AMOLED ekran, metal kasa tasarımı gibi farklılıkları da bulunmakta. 

Cihazın teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x10870 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Cihazın sistem belleği 4GB dahili veri kapasitesi de 32GB olarak belirlenmiş.

Cihaz Qualcomm tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemcili Snapdragon 617 yonga setinden güç alıyor. 16MP arka kamera içeren Moto M'in önünde de 8MP kamera bulunuyor. Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon ayrıca 3.050mAh batarya da içermekte.

Whatsapp