Motorola Moto M akıllı telefonun kutusu ortaya çıktı

Motorola yakında Moto M adında yeni bir akıllı telefon satışa sunacak.

ABD'nin köklü cep telefonu üreticilerinden olan Motorola, geçtiğimiz dönemde bir çok kez el değiştirirken, önce Google tarafından satın alınmış ve sonrasında da Lenovo'ya satılmıştı. Bir süredir firma Lenovo çatısı altında faaliyetlerini sürdürürken, şu ana kadar da bir çok önemli cihazı pazara sundu. Ancak Lenovo cephesinden gelen son açıklamalar, satış rakamlarından memnun olmadığı yönündeydi. 

Motorola yeni dönemde farklı cihazlarla satış rakamlarını arttırma peşinde ve Motorola M de bu açıdan yeni gelecek cihazlardan birisi olacak. Cihaz henüz resmi olarak duyurulmasa da kısa süre önce görselleri ortaya çıkmıştı ve şimdi de akıllı telefonun perakende kutusu göründü. Akıllı telefon aksesuar satış sitesi olan Skinomi de ortaya çıktı.

Baktığımızda kutunun üzerinde Moto M ismi, Motorola logosu görülüyor. Ayrıca yan tarafta da Lenovo ismi yer alırken, akıllı telefonun görseli de kutu üzerinde bulunuyor.

Motorola Moto M akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Ekranın çözünürlüğü ise 1920x1080 piksel Full HD olmakta. Moto M gücünü ise 2.1Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek MT6755 yonga setinden alıyor. Cihazın sistem belleği ise 4GB olurken, ayrıca dahili veri kapasitesi de 32GB / 64GB olmakta.

Yeni akıllı telefon Google Androd 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor. 16MP arka kamera ve 8MP ön kamera ile sunulacak olan Motorola Moto M'de ayrıca batarya da 3.000mAh olarak yer alacak.

Whatsapp