Motorola Moto M akıllı telefon AnTuTu'da ortaya çıktı

Motorola'nın yeni sunacağı akıllısı Moto M şimdi de AnTuTu'da ortaya çıktı.

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden olan Motorola, Çinli Lenovo tarafından bir süre önce satın alınmış ve faaliyetlerini artık bu teknoloji devi çatısında sürdürmeye başlamıştı. Motorola'da bir çok yeni akıllı telefon son dönemde gelirken, özellikle de Moto Z ailesi dikkatleri üzerine çekti.

Önümüzdeki dönemde de firma yeni modeller duyurmaya devam edecek ve bu cihazlardan birisi Moto M adı ile geliyor. Bu yeni cihazın hakkında farklı kaynaklardan bilgiler gelmeye devam ederken, cihaz şimdi de AnTuTu'da göründü. AnTuTu üzerinden ayrıca akıllı telefonun bazı önemli teknik özellikleri de ortaya çıktı.

XT1662 model numarasına sahip olan bu yeni akıllı telefon 1920x1080 piksel Full HD çözünürlükte dokunmatik ekran ile sunulacak. Ekran büyüklüğünün ise 5.5" olduğu ifade edilmekte. Yeni Motorola Moto M akıllı telefon 4GB sistem belleği taşırken, ayrıca dahili veri kapasitesi de 32GB olarak geliyor.

Yeni akıllı telefonun arkasında 16MP kamera bulunuyor. Ayrıca Selfie kamerası da 8MP çözünürlük sunarken, yonga setinin de MediaTek tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemcili Helio P10 olduğu görülmekte. Bataryasının ise 5.100mAh geleceği iddia edilmekte.

Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan Motorola Moto M akıllı telefon 8 Kasım tarihinde resmi olarak tanıtılacak.

Whatsapp