Motorola Moto G6'nın Detayları TENAA Üzerinde Doğrulandı

Motorola'nın orta seviyedeki altıncı nesil akıllı telefonu Moto G6'nın teknik özellikleri ve detayları, TENAA sertifika sürecinde ortaya çıktı.

Motorola, Moto G6, Moto G6 Play ve Moto G6 Plus modellerinden oluşan altıncı nesil Moto G serisi akıllı telefon modellerini tanıtmaya hazırlanıyor. Bu cihazlardan biri, XT1925-10 model kod adıyla TENAA'da ortaya çıktı ve ekran boyutuna bakılırsa, cihaz muhtemelen serinin standart versiyonu Moto G6 olacak. 

TENAA listesi, Moto G6 akıllı telefonun boyutlarını ve batarya kapasitesini resimleri ile birlikte gösteriyor. Fotoğraflar ayrıca Motorola'nın dairesel kamera kurulumları ve ön taraftaki parmak izi tarayıcısıyla geleneksel tasarım çizgilerini koruyacağını gösteriyor. 

TENAA resimleri, çift kamera kurulumunun çift LED flaşa sahip olacağını, ön ve arka panelin ise muhtemelen 2.5D kavisli cam koruma uygulayarak hafif kavisli kenarlara sahip olacağını ortaya koyuyor. Motorola Moto G6 olduğu tahmin edilen XT1925'in bataryası 3.000 mAh kapasiteye sahip ve akıllı telefon 154,5 × 72,2 × 8,3 mm boyutlarında bir gövdeye sahip. 

Moto G6 akıllı telefonun, geçtiğimiz haftalarda internete sızdırılan Geekbench test sonuçlarına göre cihaz Qualcomm Snapdragon 625 yonga setine ve 3GB RAM’e sahip olacak. Moto G6'nın internete sızdırılan diğer teknik özellikleri arasında ise 12MP + 5MP çift arka kamera kurulumu, 16MP ön kamera ve 5.7 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü 18:9 en-boy oranına sahip ekran bulunuyor. 

Whatsapp