Motorola Moto G5 ve G5 Plus Görüntüleri ve Teknik Özellikleri Sızdırıldı

Moto G4 ve G4 Plus modelleri ile önemli bir başarıya imza atan Motorola, şimdii de Moto G5 ve G5 Plus modellerini hazırlıyor. Moto G5 ve G5 Plus'ın ilk bilgileri internete sızdırıldı.

Lenovo, Google'dan yaklaşık üç milyar dolar karşılığında Motorola'yı satın aldıktan sonra süren sessizlik geçtiğimiz yıl bozulmuş ve Moto serisi altında birbirinden ilgi çekici modeller sunulmaya başlamıştı. Moto G4 ve Moto G4 Plus modelleri ile iyi bir çıkış yakalayan Motorola, şimdi bu iki akıllı telefonun devamı niteliğindeki yeni modelleri üzerinde çalışıyor. Moto G5 ve Moto G5 Plus adını alacağı iddia edilen iki yeni modele ait görsellerle birlikte önemli detaylar internete sızdırıldı. 

Motorola Moto G5 ve G5 Plus'a ait olduğu iddia edilen resimler internete sızdırıldı. Sızıntı, akıllı telefonların önüne odaklanan bir ekran görüntüsüne benzer bir şekilde geliyor. Sızıntı ayrıca her iki telefonun da bazı temel teknik özelliklerini ortaya koyuyor. Buna göre Moto G5 ve Moto G5 Plus, 5.5 inç büyüklüğünde full HD dokunmatik ekran, octa-core işlemci, 5MP ön kamera ve Turbo hızlı şarj özelliğine sahip olacak. 

Motorola'nın yeni akıllı telefonlarından Moto G5 13MP, Moto G5 Plus ise 16MP arka kameraya sahip olacak. Depolama alanı seçenekleri ise Moto G5 için 16GB dahili depolama alanı ve Moto G5 Plus için 16GB ve 32GB dahili depolama alanı seçeneğini olarak şekilleniyor. Ayrıca parmak izi tarayıcı ise sadece Moto G5 Plus modelinde yer alıyor. 

Her iki telefonun piyasaya çıkma tarihi 8 Mart olarak görünüyor ancak hangi pazarda satışa sunulacakları henüz ortaya çıkmadı. 

Whatsapp