Motorola Moto G4, yakında gün yüzüne çıkacak

Motorola'nın yeni akıllı telefon modelleri 17 Mayıs'ta gün yüzüne çıkacak.

Bir süredir Çinl teknoloji devi Lenovo bünyesinde çalışmalarını sürdüren Lenovo, yakında bir etkinlik ile karşımıza gelecek. 17 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan etkinlikle firmanın yeni akıllı telefon modelleri Motorola Moto G4 ve Moto G4 Plus'ın resmi olarak duyurulması bekleniyor.

Yeni cihazların duyuru tarihi yaklaştıkça bilgiler de gelmeye devam ederken, bunlardan bir tanesi de Zauba üzerinden geldi. Zauba bilindiği üzere Hindistan'a giriş yapan gümrüklü malların takip edilebildiği bir site ve bu site üzerinden bir çok kez farklı bilgiler gelmişti.

29 Mart ve 3 Mayıs arasında ithal edilenlere bakarsak, Moto G4'ün 2GB sistem belleği ile geleceği ve ayrıca dahili veri kapasitesinin de 16GB olacağı görülmekte. Moto G4 Plus modeli ise 3GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi olarak biraz daha yüksek olarak gelecek.

Ayrıca Zauba'ya göre Motorola Moto G4'ün kamerası 13MP olarak gelirken, Moto G4 Plus ise 16MP arka kamera ile geliyor. OmniVision OV5693 5MP ön kamera ikisinde de aynı olacak.

Daha önceki iddialara bakacak olursak eğer, Motorola Moto G4, 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor.

Her iki model de sekiz çekirdekli işlemcili yonga setinin olacağı ifade edilirken, ayrıca Moto G4 Plus'ın Home tuşuna entegre edilmiş parmak izi tarayıcısı bulunuracağı belirtilmekte.

Whatsapp