Motorola Moto G4 ve G4 Plus için Android Nougat güncellemesi geldi

Motorola'nın önemli orta seviye modelleri Moto G4 ve G4 Plus Android Nougat güncellemesi almaya başladı.

Akıllı telefon pazarında mücadele eden ve Google'ın Android mobil işletim sistemini kullanan çok sayıda akıllı telefon üreticisi bulunuyor. Bu üreticiler Google'ın Android 7.0 Nougat adındaki mobil işletim sistemini sunmasının ardından daha önceki modeller için güncelleme çalışmalarına da başlarken, Motorola da bu firmaların başında yer alıyor.

Motorola, önemli modelleri için Nougat çalışmalarına hemen başlamıştı ve geçtiğimiz Ekim ayında da Motorola Hindistan, Moto G4 ve Moto G4 Plus modelleri için Android Nougat güncellemesinin sunulmaya başlanacağını bilgisini vermişti. Ancak bu güncelleme sunulmamıştı.

Şimdi de yeni gelen bilgilere göre Motorola Moto G4 ve Moto G Plus akıllı telefonlar Android Nougat güncellemesi almaya başladılar. Ayrıca gelen ekran görüntüleri de bu durumu doğruluyor.

İki akıllı telefon Moto G4 ve Moto G4 Plus 5.5" büyüklüğünde 1920x1080 piksel ekran ile geliyor. Cihazlar ayrıca sekiz çekirdekli işlemci ve Adeno 405 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 617 yonga setinden güç almaktalar.

Farklılıklara bakacak olursak eğer, akıllı telefonlardan Moto G4, 2GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi içerirken, diğer model Moto G4 Plus ise 4GB sistem belleği ve 16GB / 32GB dahili veri kapasitesi ile gelmişti. Moto G4'ün arkasında 13MP kamera ve önünde de 5MP kamera bulunurken, Moto G4 Plus ise 16MP arka kamera ve 5MP ön kamera iie satışa çıktı.

Whatsapp