Motorola Moto E4 Plus, 20 Haziran'da tanıtılabilir

Lenovo bünyesindeki Motorola tarafından geliştirilen Moto E4 Plus'ın içerdiği tüm teknik özellikler belli olurken, tanıtım tarihi olarak 20 Haziran işaret ediliyor.

Cep telefonu departmanını Çin metrajlı Lenovo şirketine satan Motorola, E serisi altına konumlandırdığı yeni akıllı cep telefonu Moto E4 Plus üzerinde çalışıyor. Firmanın geliştirdiği iddia edilen MT X1770 kod adlı ve Moto E4 Plus isimli olan bu model, 5000 mAh kapasitesindeki bir batarya ile birlikte gelip şarj sorununu minimum seviyeye indirmesi bekleniliyor.


5.5 inç genişliğindeki 2.5D (eğimli) ekran üzerinde şekillenmesi beklenilen cihazın, 1280 x 720 çözünürlüğünde görüntüler oluşturması bekleniliyor. 1.3 GHz frekans hızında çalışan MediaTek MT6737 çipsetinden gücünü alan cihaza, 3 GB kapasitesindeki RAM bellek ve Mali-T720MP2 grafik işlemcisi eşlik ediyor.


Cihazın arka yüzünde 13 Megapiksel çözünürlüklü bir kamera ile ön yüzünde 5 Megapiksel çözünürlüklü bir kameranın yer alacağı düşünülürken, 32 GB kapasitesindeki dahili depolama alanının ise MicroSD kart yuvası ile 128 GB'a kadar arttırılabileceğini söyleyelim.


Firmaya yakın kaynaklar bu telefona Android 7.0 Nougat işletim sisteminin eşlik edeceğini ve cihazın 20 Haziran'da gerçekleştirilecek olan bir konferans kapsamında tanıtılacağını iddia ediyor.

Whatsapp