Motorola, İki Yeni Moto Mod'un Yakında Çıkacağını Onayladı.

Motorola'dan iki yeni modüler aksesuar Moto Mod daha geliyor. Motorola Moto Mod aksesuarlarına Incipio Smart Car Dock Moto Mod ve mophie Juice Pack Moto modları katılmaya hazırlanıyor.

Birkaç hafta önce, popüler aksesuar üreticisi Incipio'nun ikinci Moto Modunu tanıtmak üzere olduşunu gösteren bir röportaj ortaya çıkmıştı. Bunlardan birincisi cihaza takıldığında 22 saatlik ek batarya süresi sağlayan OffGRID güç paketi olmuştu. Yeni Moto Mod'un eller serbest kullanımı ve daha fazlasını sunacak bir araç olduğu söyleniyor. 

Motorola sonuç olarak, önümüzdeki Perşembe günü iki yeni Moto modunun Moto Z serisine geleceğini açıkladı. Incipio Akıllı Araç Dock Moto Mod 64.99 Dolar fiyatla satışa sunulacak ve bir Moto Z'yi şarj etmek için çakmak soketine takılarak bir arabanın içine monte edilebilmesini sağlıyor. Incipio Akıllı Araç Dock ayrıca aracın ses sistemine de takılabiliyor. Telefondaki mıknatıslar sayesinde aracın havalandırma kanalına dikey veya yatay olarak sabitlenmesini sağlıyor. Telefon, dock yuvasına yerleştirildiğinde, güvenli, hands-free bir arayüz sağlamak için otomatik olarak Android Auto başlatılıyor. Aksesuarı yakın zamanda dağıtımına başlanması bekleniyor. 

Yolda olan bir diğer Moto Modu, mophie Juice Pack olacak ve 3.000 mAh batarya taşıyacak, bulsaydı %60 daha fazla pil ömrü elde edilmesine olanak sağlayacak. Diğer özellikler arasında hızlı şarj için bir Usb Type-C portu ve pil doluluk durumunu gösteren bir dizi durum göstergesi ışığı bulunuyor. mophie Juice Pack Moto Modu telefona takılı iken hem telefon hem de mophie Juice Pack aynı anda şarj ediliyor. mophie Juice Pack Moto Mod güç paketinin fiyatı 79.99$ olacak. Resmi olarak mevcut olmasa da, mophie Juice Pack şu an Verizon üzerinden sipariş edilebiliyor. 

Motorola, 2017 yılının her bir çeyrek döneminde dört yeni Moto Mod aksesuarı satışa sunulacağını belirtiyor. 

Whatsapp