Motorola, ABD'de Moto X Pure Edition'ın fiyatında indirime gitti

Motorola'nın Moto X Pure Edition akıllısı 100 dolar indirim ile alınabiliyor.

Lenovo bünyesinde faaliyetlerini son dönemde arttırarak devam ettiren Motorola, geçtiğimiz sene sonlarına doğru bir çok yeni akıllı telefon modeli sunmuştu. Bu sene ise şimdilik sessiz kalmayı sürdüren firma yakında bazı akıllı telefon duyurusu ya da duyuruları gerçekleştirebilir.

Firma bir yandan yeni modelleri üzerinde çalışmalarını sürdürürken, diğer taraftan yaptığı indirimlerle de satış rakamlarını arttırmayı planlarken, kısa bir süre önce Motorola Moto X Pure Edition modelini 50$ indirimle sunmuştu. Firma şimdi daha iyi bir indirim ile karşımıza gelirken, cihaz 100$ indirim ile 300$ olarak satın alınabiliyor.

Motorola'nın bu indirim fırsatı 9 Mayıs tarihine kadar devam edecek ve bu da Anneler Günü için bu indirim fırsatının geldiği anlamına geliyor.

Motorola, geçtiğimiz Temmuz ayında Motorola Moto X Style adındaki akıllı telefonunu duyurmuştu ve bu cihaz global pazarda bu isim ile satışa çıkarken, ABD'de ise Motorola Moto X Pure Edition olarak yerini aldı.

5.7" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip olan akıllı telefon, Qualcomm'un altı çekirdekli işlemcili Snapdragon 808 yonga setinden güç alıyor. 

3GB sistem belleği içeren Motorola Moto X Pure Edition'ın dahili veri kapasitesi ise 32GB olarak belirlenmiş. 21MP arka kamera ve 5MP ön kamera içeren cihaz Google Android 5.1.1 Lollipop ile geldi.

Whatsapp