Moto Z4 Play Görüntüleri Ortaya Çıktı 

İnternete sızdırılan Moto Z4 Play görüntüleri, ekran içi parmak izi tarayıcı ve minimalist çentiği gözler önüne seriyor.

Lenovo'nun çatısı altında akıllı telefon modellerini piyasaya sunmaya devam eden Motorola'nın yeni Moto Z4 serisinin resmi duyurusuna kısa bir süre kaldı. Ancak Steve Hommerstoffer (@Onleaks) sayesinde Moto Z4 serisinin tasarımı hakkında önemli detaylara ulaşıyoruz. 

Moto Z4 Play akıllı telefonun arka tarafında, telefonu Moto Mod'lar ve ikonik dairesel kamera modülü ile eşleştirmek için kullanılan pimleri görüyoruz. Ancak, daha önceki modellerde akıllı telefonun yan tarafında olan parmak izi tarayıcı sensörü bu cihazda görünmüyor. Bu da akıllara, Moto Z4 Play akıllı telefonun ekran içi parmak izi tarayıcıya sahip olacağını getiriyor. 

Ekrandan bahsetmişken, Moto Z4 serisinin de nihayet çentik kullanmaya başlıyor, ancak Moto Z4 Play'in çentiği su damlası tasarımlı olacak ve ekranın çok küçük bir parçasını kaplayacak. Ayrıca, yakından baktığımızda, akıllı telefonun altında 3,5 mm kulaklık girişini görüyoruz, bu hoş bir sürpriz.

Daha fazla uzatmadan sizleri Moto Z4 Play'in 360 derece videosu ile başbaşa bırakalım. 

https://youtu.be/XAwWCtjY04s

Whatsapp