Moto Z4 Play, 48MP Kamera ve Snapdragon 675 Yonga Setine Sahip Olacak

Motorola'nın yeni orta seviye akıllı telefonu Moto Z4 Play'in Qualcomm Snapdragon 675 yonga seti ve 48MP ana kamera ile gelecek.

Motorola Moto Z4 Play ile ilgili ortaya çıkan yeni ayrıntılar, akıllı telefonun Moto P40 modeline oldukça benzer özelliklere sahip olacağını gösteriyor. Daha önce ortaya çıkan render görüntülerinde, akıllı telefonun damla çentikli ekran ve arka tarafta halka şeklinde bir kamera ünitesinin yer alacağı görülmüştü. 

Söz konusu arka kamera ünitesi, Sony veya Samsung yerine, Q Technology tarafından üretilen S5KGM1SP.48MP sensöre sahip olacak. Motorola P40'ın da 48MP arka kameraya sahip olması bekleniyor ancak arkasında çift kamera kurulumu yer alacak Motorola P40, önde ise ön kamera deliğine sahip bir ekranla geliyor. 

Kamera özellikleri bir yana, 4GB / 6GB RAM ve 64 GB / 128GB depolama birimiyle eşleştirilen Snapdragon 675 yonga seti ile benzerlikler devam ediyor. Akıllı telefonun Android 9 Pie işletim sistemi ile kutusundan çıkması ve 3.600 mAh bataryaya sahip olması bekleniyor.

Motorola Moto Z4 Play'in ön tarafında ise ekran içi parmak izi tarayıcı sensörüne sahip, 6.22 inç büyüklüğünde Super AMOLED ekran yer alması bekleniyor. 

Moto Z4 Play,, yılın ilk yarısında resmi olarak duyurulacak ancak henüz Motorola tarafından tanıtım tarihi ile ilgili bir açıklama yapılmadı. 

Whatsapp