Moto Z3 Play Kılıf Görselleri İle Sızdırıldı

İçinde Motorola Moto Z3 Play'in olduğu iddia edilen bazı kılıf görüntüleri ortaya çıktı.

Yılın ilk çeyreğinde neredeyse tüm amiral gemisi akıllı telefonlar piyasaya çıktı henüz Motorola'dan bir ses çıkmadı. Beklenen modellerden biri olan Moto Z3 Play, modüler tasarımı devam ettireceğini de işaretlerini veren kılıf içindeki görüntüleri ile ortaya çıktı. 

Yeni akıllı telefonun göze çarpan ilk farkı, parmak izi tarayıcının sağ tarafta kendine yer bulması olacak, zira,uzun boylu bir ekran kullanılması nedeni ile ön tarafta parmak izi tarayıcı sensöre yer kalmıyor. 

Motorola Moto Z3 Yön tarafında tek lensli bir ön kamera görünürken, arka tarafta ise dairesel formlu çift kamera ve led flaş barındıran bir kamera ünitesi dikkat çekiyor. Moto mod bağlantı modülü, Moto Z2 nesillerini gördüğümüz üzere biraz daha genişletilmiş. Bu da ek işlevselliği beraberinde getirebilir. 

Parmak izi tarayıcı sensörü ses tuşlarının altında yer alacağı için güç tuşu akıllı telefonun sol tarafına taşınıyor. Bu, tüm donanım tuşlarını son birkaç yıldır aynı tarafta tutan Moto telefonlar için büyük bir tasarım değişikliği olduğuna işaret ediyor. 

Moto Z3 Play'in bir başla değişikliği ise 3.5 mm kulaklık girişi eksikliği olacak. Kılıfın, USB-C için sadece alt kısmı açıkken, ses için üst kısımda çok küçük olan bir kısım var ancak bu, büyük olasılıkla gürültü önleyici mikrofon için olabilir. 

Whatsapp