Moto Z3 Play 5G Moto Mod İle Birlikte Geliyor

Motorola'nın yeni ince ve orta üst seviye donanıma sahip akıllı telefonu Moto Z3 Play yanında yeni 5G Moto Mod aksesuarı ile birlikte sızdırıldı.

Bugün ortaya çıkan görüntüler Motorola'nın yeni telefonu Moto Z3 Play modelinin yanı sıra bu telefonda kullanılabilecek olan 5G Moto Mod aksesuarını da gösteriyor. Üçüncü nesil telefonun 6 Haziran'da Brezilya'da resmi olarak tanıtılması bekleniyor.

5G Moto Mod aksesuarı daha önce Aralık 2016'da ortaya çıkmıştı. Bu aksesuarın tam olarak ne işe yaradığı ile ilgili kesin bir bilgi bulunmazken bağlantı özellikleriyle ilgili birtakım yenilikler içereceğini düşünüyoruz. Görselden de görebileceğiniz üzere üst kısmında anten barındıran 5G Moto Mod aksesuarı mobil bağlantı ile ilgili özellikler sunacaktır.

Moto Z3 Play modelinde 1080 x 2160 Full HD Plus çözünürlükte ve 18: 9 en boy oranına sahip 6 inç boyutunda AMOLED bir ekran paneli olması bekleniyor. İçerisinde 1.8 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli Snapdragon 636 yona setine Adreno 509 grafik birimi eşlik edecek. Telefonda 4 GB RAM belleğinin yanı sıra 32 veya 64 GB dahili depolama alanı bulunacak. Çift arka kamera kurulumuna sahip olacağı görülen Moto Z3 Play'in tüm donanımına Android 8.1 işletim sistemi ve  3000 mAh kapasiteli pil eşlik edecek.

Görselde Moto Z3 Play'in yazılımında ana ekrana dönüş butonu Android P benzeri gibi görünüyor. Büyük ihtimalle Motorola ekibi Android 8.1 ile beraber Android P benzeri eve dönüş butonu tasarımı kullanacak.

Whatsapp