Moto Z2 Play'in Perakende Kutusu ile Birlikte Yeni Görüntüleri Sızdırıldı

Moto Z2 Play hakkında detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Moto Z2 Play şimdi de yeni görüntülerin yanı sıra kutu içeriği ile sızdırıldı.

Geçen hafta, cihazın 1 Haziran'da resmi olarak tanıtılacağını gösteren bir reklamla birlikte Moto Z2 Play'in yüksek çözünürlüklü bir kaç görüntüsü de ortaya çıkmıştı. Telefonun resmileşmesinden önce Lenovo'nun cihazda 3.000 mAh batarya kullanılacağını açıklamadı bazı çevrelerce hayal kırıklığına neden olmuştu. Bu, orjinal Moto Z Play'in 3510 mAh bataryasından %15 daha az kapasiteli bir batarya, Moto Z2 Play'de kullanılacak demekti. 

Snapdragon 626, Moto Z Play'de kullanılan Snapdragon 625'in yerini alıyor ve her iki yonga seti de pil tüketimindeki cimrilikleri ile biliniyor. Bu nedenle daha düşük batarya kapasitesine rağmen Moto Z2 Play'in de etkileyici bir batarya ömrü sunması bekleniyor. 

Bugün, Moto Z2 Play perakende satış kutusunun resimleri, parlak kırmızı rengi ile sızdırılmış durumda. Kutunun ön kısmında bahsedilen Moto Snaps, Moto Mods'un İspanyolcası ve Moto'nun modüler aksesuarlarının ikinci yılda da kullanılmaya devam edeceğine işaret ediyor. Kutunun yan tarafında Lenovo markası bulunuyor ve kutunun içeriğinde yer alan plastik bir ekran kapağı, cihazın 1080 x 1920 çözünürlüklü 5,5 inçlik bir ekrana sahip olduğunu gösteriyor. Parmak izi tarayıcısı yeniden tasarlanan oval şeklindeki ana ekran butonunun içine gömülmüş ve akıllı telefonun 12MP kamerası da cihazın arka yüzünde yer alıyor. 

Kutunun içeriğinde, bataryanın hızlı şarj edilmesi için Turbo Şarj Aleti, Mikro USB kablosu ve kulaklıklara sahip. Moto Z2 Play'in ve kutu içeriğinin görüntülerini incelemek için yukarıdaki fotoğraf galerisine göz atabilirsiniz. Moto Z2 Play'in nihai fiyatı, özellikleri ve çıkış tarihi ile ilgili tüm detaylar önümüzdeki perşembe günü ortaya çıkacak. 

Whatsapp